Over Deku

OVER DEKU

Accordeonvereniging Deku werd op 12 april 1984 opgericht als Dubbel Quartet. Al snel wilden meer accordeonisten lid worden van onze vereniging en zodoende zijn we in 1986 een vereniging geworden. In de loop der jaren gaven we tal van concerten en namen we – succesvol ! – deel aan concoursen en festivals.

 

ORKEST

Het accordeonorkest bestaat uit 14 leden, verdeeld over 7 partijen. Wij hebben een muziekarchief met meer dan 1000 stukken. Elke maand mag een lid een muziekstuk uitkiezen en deze wordt dan in het repertoire opgenomen. De leden herkennen zich dan ook in dit repertoire. Dat kan dus van alles zijn: swing, pop, jazz en andere stijlen.

Het orkest staat onder leiding van dirigent Henk Bosklopper. Henk heeft al ruim 40 jaar ervaring als dirigent. Henk schrijft voor de muziekstukken ook partijen voor de leden die nog niet veel ervaring hebben.

 

REPETITIE’S

Wij repeteren elke maandagavond van 20.00 tot 21.45 uur in het Antoniushuis in Amsterdam Noord. Het adres is Kamperfoelieweg 207. Onze vakantieperiode is medio juni tot en met augustus.

 

LID WORDEN

Ons lidmaatschap kost 15,00 euro per maand. Hiervoor bent u automatisch lid van de NOVAM (Nederlandse Organisatie Voor Accordeon en Mondharmonica). Via de NOVAM betalen wij onze BUMA rechten. De vereniging heeft ook een AVG status.

Ons rekeningnummer is r NL57IN6B 0OO1 5734 O1 tnv penníngmeester A.A.V. Deku
Wij staan ingeschreven bij Kamer van Koophandel onder nummer 40534968